Masalah-masalah~


Apalah nak jadi dekat rumah cek ni... Air tak ada bila masuk tengah hari.. Bila malam pulak line internet mcam nak tidur je.. adoi..~

Penat sgt ke korang nie.. kejap ada, kejap tak ada pulak... ades~ 

sudah la cek kene masak hari ini,, lauk pula habis,, sayur pun habis,, beras pun nak habis.. sedih taw hari ini. ( SelaSa ) bolyeh sasau cek memikirkan...

Dengan study agi.. dah buku 300 muka surat... Sempat ke cek bace ini... huh~

Harap-harap tak ada la ganggu time cek nak study.. Dua minggu lepas,, elektrik rumah cek macam ade masalah.. kejap lampu bukak ,, kang tutup.. Dah mcm paranormal polakk.. hahah~

apa pon... Cek nk korang doakan la agar tak ada gangguan dan masalah semasa belajo ... hehe~

Cek doakann korang bahagia di Dunia dan Akhirat.. Amin~

Mood ;- Study ( blur~)

2 ulasan:

  1. woii!!~ woii!!~ curi gambar aku... hahahha...

    sesape yg berminat dgn gmbar2 cekk, lehla layari di sini : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2127627676105.130817.1408333005

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...