Lunch at Cook Door Restaurant

Assalamalaikum w.b.t... kepada semua rakan-rakan..

Sekarang masa untuk update Blogger agak singkat dan susah kerana nak stay up for study sebab menghadapi Final Exam.. harap rakan-rakan dan semua orang doakan kejayaan saya dan kawan-kawan yang sedang menghadapi Exam..

Semalam baru saja kena hack oleh mamat mana entah.. Tidak ku tahu asal usulnya.. Harap rakan-rakan yang mempunyai blogger ini berhati-hati dan berjaga-jaga kerana hackers suka mengacau kehidupan orang di dalam IT..

Disini nak kongsi pasal makan di cook door restaurant,. kami hang out kemarin, saja jalan-jalan untuk tenangkan pikiran yang tengah kusut semasa study.. Macam-macam kena ingat dan kena hafal 1 per 1 pulak tu..



hehe.. gambar dari Cook Door...

 Selera makan law mcm nie selalu..

 mcm roti john pon ade kan???

 minum-minum.. hehheheh

jgn curi... cek punyer.. hehehhe... mkan-mkan... den gurau ajew...

Kira-kiralah berapa harga keseluruhan makanan yang kami beli?? ish2X.. makan sikit aje.. tapi harganya dah mencecah seratus.. adoi... mahal-mahal..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...