10 Jersy yang terbaik pada musim 2010/2011

 
10. Jersy pasukan Blackpool fc ( rumah ) yang bertemakan oren telah mendapat tuah pada musim lalu. Mereka adalah pasukan yang tidak takut, mempunyai peminat yang fantastik dan jurulatih yang bagus. Jersy ini telah membuatkan mereka menampakkan bagus pada setiap kali perlawanan.
 
 
9. Pasukan Penarol dari Uruguay yang di taja oleh Minus yang berbelangkan kuning hitam.
 
 

8. Pasukan Sanfrecce Hiroshima . Pasukan yang kini berada di Liga Jepun yang mengunakan warna ungu pada jersy mereka.7. Pasukan Marseille Jersi yang ke 3... Ini cara untuk pengurus pasukan membalas kembali kepada anak-anak atau pemain-pemain dari afrika yang membantu mereka kembali ke juara-juara eropah. Jersi ini pernuh berwarna-warni.6. Pasukan Psv ( away ). PSV dan sponsor Philips adalah sama dengan satu sama lain. Mereka telah berusaha kepada kelab Eredivisie untuk mereka jersi dorang dengan hitam berani dengan blok merah dan putih untuk menghormati wilayah Noord-Brabant yang mereka wakili.


5. Jersi pasukan Inter Milan ( away ) . Pasukan ini telah meletakkan corak Naga sebagai tanda kemenangan ketika Jose Mourinho menjadi pengurus dan merayakan Scudetto.4. Jersi Pasukan Man City yang ke 3. Jersi ini untuk meyakinkan kepada Tevez yang bermain untuk River Plate FC dan jersi ini juga tanda sejarah yang mereka akan menang satu piala setelah 197.


3. Flamengo ( home ) . Pasukan yang terbesar di Brazil dan kembali semula zaman kegemilangan pada 80an.
2. Pasukan Valencia. Bencana di Jepun telah memberi kesan yang besar termasuklah di dalam bola sepak. Mereka juga telah mengunakan tulisan Jepun pada jersi tersendiri.

1. Jersi khas untuk pasukan Kaiseslautern ( Fritz Walter ) . Jersi ini telah di reka khas untuk memperingati lagenda Jerman semperna ulang tahunnya yang ke 90 tahun.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...