Lecah dah !!!


adeh... kat tanta nie asyikk ujan jew.. nak jadikan story bahawa sejukk yang teramat la... jika tido, serta berselimut tebal anda akan merasa ke enakkan tido di bumi mesir.. yaman dan tenang sahaja apabila hujan turun tambahan polak pada musim sejukk...




Semalam hujan dan petang td time nak beli barang masakkan... jalan berlecahh.. terpakse pusing sane ,, pusing sini sbb nak elak dari lecahh... takut seluar kootor... hehehe... !!! dah la kat mesir nie x da longkang... jalan depan umahh x bertar...


Jika dibandingkannn org mlaysia dan org arab mesir.... Org mlysia jika jalan x tar... bising yg teramat lah sgt.... sampaikan masuukk dalam parlimen sane huh.... law org mesirrrr?? deme redahhh jew.. koootoor 2 ley basuhh .. ag pownn kotor lecahh x semestinyer najiskann????


law dah dukk kat mesiirr nie pada musimm sejuukkk .. siang terasa mengantookk ,, malam polak berkerjewww ( batman ) kata kawan aku.. mybe dye suke batman kod.. ape-ape jelah... Bile mlm berkerjeww... mula la bosan menghantui diriku ini.... ape harus aku buat melainkan update bloggerrrr???

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...